• Bilete frå facebookhending.jpg

  Hør her`a: Eg snakkar om det heile tida

  Høyr forfattarane Camara Joof og Gulraiz Sharif samtale og lese frå bøkene sine på bibliotekscena laurdag 27. februar kl. 15.30. Samtalen vert leia av kritikar i Morgenbladet Ida Vågsæther. Plass til 25 personar. Påmelding til bibliotek@sunnfjord.kommune.no.

 • BookBites.jpg

  E-bøker og e-lydbøker

  Biblioteka i Sunnfjord kommune brukar appen Bookbites til å låne ut e-bøker og e-lydbøker gratis. På slutten av kvar månad kan utvalet bli litt avgrensa. Dette vil rette seg igjen så snart ein startar på ein ny budsjett-månad!

 • Smittevernstiltak - gult nivå.png

  Koronatiltak på biblioteka

  Det siste året har smittetiltaka på biblioteket endra seg i periodar. Pr. i dag har vi noko vi kallar gult nivå! Det vil seie at du kan lese aviser, tidsskrift, låne pc og vi kan ta imot små grupper på biblioteket. 

 • Bilete frå nett.jpg

  Filmoteket - nytt filmtilbod!

  Med bibliotekkortet ditt kan du no låne spelefilmar frå Filmoteket.no. Du kan velje blant norske, nordiske, europeiske og internasjonale titlar for både barn, ungdom, familiar, vaksne og seniorar. 

 • Utstilling Leonard S..jpg

  Kunst på biblioteket

  Vi har fått nye bilete til utstilling på biblioteket! Denne gongen er det hobbyfotograf Leonard Subrescu som stiller ut flotte naturbilete. Dei vert stilt ut i desember og januar, og er til sals! 

 • vinterlesbingo.png

  Bli med på Vinterlesbingo!

  Er du glad i å lese? Ønskjer du å lese meir? Bli med på biblioteka i Sunnfjord sin felles leseaksjon VINTERLES, for unge vaksne og vaksne lesarar. Fine premiar! 

   

 • YouTube-sida vår.png

  Biblioteket på YouTube!

  Biblioteka i Sunnfjord kommune har oppretta sin eigen YouTube-kanal! Gå inn og sjå lesestunder, debattar frå "Reite i ringen" og ulik litteraturformidling! 

  Bibliotek

Bibliotek

Jorun Systad

Biblioteksjef

Skranke 5772 1909

Opningstider

Månd-torsd: 10:00-19:00

Fredag: 10:00-17:00

Laurdag: 10:00 -15:00

 Filmbib