førdehuset.png

Førdehuset stengt frå fredag 13.3 kl. 0800

Kjære publikum,

Leiinga i Sunnfjord kommune og kommuneoverlegen har vedtatt stenging av Førdehuset. 

Førdehuset er stengt frå fredag 13.mars kl. 0800 og inntil vidare.

 

Arrangement framover:
Laurdag 14. mars
100 songar - Teater Vestland -  Avlyst 
Onsdag 18. mars
Gisle Børge Styve og Heine Totland - NY DATO - 21.oktober. (dei kjøpte billettane gjeld)
Søndag 29. mars - Tante Ulrikkes vei - Avlyst
Laurdag 25. april - Sagas - Opera Nordfjord - ikkje avklara
Laurdag 2. mai - Vaffelhjarte- Riksteatret - Avlyst

 

 

Alle som har kjøpt billett til Riksteatret og Teater Vestland får refundert billettane. Dokke som har kjøpt billettar på nettet treng ikkje gjere noko . Pengane blir tilbakeført til den kontoen som var belasta i utgangspunktet. Det går 2-5 virkedagar før du ser pengane tilbake på din konto, men ver oppmerksam på at "innbeløpet" i nettbank/kontoutskrift kan leggje seg tett opp mot datoen når kjøpet blei registrert. Nokon gongar også foran “utbeløpet” Du bør derfor sjekke kontoutskrifta di heilt tilbake til kjøpsdato.

Dersom billettane blei betalt med kredittkort kan det godt være at pengane blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utligna på neste faktura.

Betalte du billettane heilt eller delvis med gåvekort, vil den summen som var belasta gåvekort bli tilbakeført til kortet.
Dersom du ikkje lenger har gåvekortet ditt eller du har andre spørsmål om refundering av dine billetter, så send en mail til post@ebillett.no

Har du kjøpt billettane dine i resepsjonen  i Rådhuset så ber vi deg komme med billettane i resepsjonen slik at vi får namn og kontonummer for å betale tilbake beløpet.Eller send mail med billettnummer, namn og kontonummer til: mai.kristin.tidemansen@sunnfjord.kommune.no