DATO TID TITTEL PRIS SAL SENSUR KATEGORI BILLETT
fr 06 nov 19:00 Bjørn Eidsvåg med band 495 STORSALEN Arrangement Kjøp billett
SAS_BjørnEidsvåg_7139_web (1).jpg
DATO TID TITTEL PRIS SAL SENSUR KATEGORI BILLETT
fr 06 nov 19:00 Bjørn Eidsvåg med band 495 STORSALEN Arrangement Kjøp billett

Bjørn Eidsvåg med band

Bjørn Eidsvåg med band inntar Førde

 

I haust skal Bjørn gjere det han liker aller best, nemleg legge ut på turné og besøke landets krikar og krokar. Med seg til Førde har han sitt framifrå band og ein rik katalog med kjende og kjære låtar.

 

Dei siste åra har Bjørn Eidsvåg spelt teaterframsyninga Etterlyst: Jesus på scener over heile landet, fylt sjølvaste Operaen tre gongar, stått på atskillige festivalscener, gitt ut bok og lagt ut på en nærmast utselt Norgesturné saman med Sigvart Dagsland. I haust besøker han Førde og Førdehuset for å spele konsert.

 

«Jeg og bandet ser stort frem til å innta Førdehuset. I desse tider er det ekstra fint å møte publikum. Gamle låter skal pusses opp og kjente sanger skal spilles som de er. Blir moro!», fortel Eidsvåg.

 

Med 25 studioalbum og eige hyllestalbum har Eidsvåg opparbeida seg ein helt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrive ei rekke udødelige låtar som fleire generasjonar av nordmenn har eit sterkt forhold til. I tillegg har Eidsvåg ein unik formidlingsevne både som songar og historiefortellar, noko som får publikum til å vende tilbake år etter år. Ein konsert med Bjørn og bandet er ei oppleving som eignar seg like godt i Oslo Spektrum som i kyrkjer og kulturhus.